Cart 0

Modulhus i Norr

 

 

 

Våra moduler gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa utrymme samtidigt som man tar hänsyn till omgivning, miljö, ekonomi och tidsplan. Det har vi valt att kalla kreativa bostadslösningar. Vi anpassar varje modulbyggnation efter kundens egna önskemål, klimatzon samt CE-märker och kvalitetssäkrar för att ni som kund ska känna er säkra med ert val.

Vi har valt att samla all kompetens under ett och samma tak i Gällivare för att förenkla kommunikationen mellan montörer, ingenjörer och projektledning. Dessutom samarbetar vi med de främsta experterna inom design, energi- och klimatanpassning, kvalitets- och miljösäkring samt CE märkning för att säkerställa produktens höga kvalitet. 
Luleå Tekniska Universitet (LTU) är även med och bidrar med kunskap gällande energi, klimat, design och miljö för att vi ska kunna erbjuda den bästa produkten på marknaden. 

Modulbyggnader är en del av framtidens byggnationer.

Ladda ner våran broschyr här.

 

Vi har lösningen till kommuner och landsting med en ökad efterfrågan på anpassade boenden.

shutterstock_382642003.jpg

Våra moduler

Vare sig det handlar om studentboenden eller flerfamiljshus har vi lösningen på problemet. Våra moduler kan byggas och utformas i stort sett hur som helst, det är bara kreativiteten som sätter gränserna. 

Vi har standardmoduler med eller utan badrum, kök och matsalsdel, konferensrum, tvättrum, personalrum och sanitetsmoduler. Samtliga kan anpassas efter rådande situation och specifikation. 

 

Principskiss standardmodul

 
 

Exempelmoduler

 

Bostäder för alla väder. 

Våra moduler energioptimeras och klimatanpassas, så att du får bästa möjliga lösning.

 

norr.jpeg